Sandart med skaldyr og rodfrugter
1 time
•

Retten er egentlig en hovedret, men i halv portion fungerer den også som en varm forret.
Ingredienser
2
Gulerødder i mindre stykker
|
|
---|---|
5
Kartofler i mindre stykker
|
|
½
Knoldselleri i mindre stykker
|
|
2
Pastinakker i mindre stykker
|
|
6
Skalotteløg i halve
|
|
25 g
Smør - smeltet
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Rosmarin- og ingefærcreme
2 dl
Creme fraiche
|
|
---|---|
1 tsk
Finthakket frisk rosmarin
|
|
2 tsk
Finthakket frisk ingefær
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
400 g
Sandart - filet uden skind
|
|
---|---|
8
Store jomfruhummerhaler
|
|
25 g
Smør
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Tilbehør
Brød
|
---|
Sådan gør du
Bagetid:
Ca. 25 min. ved 225°.
Rosmarin- og ingefærcreme
Ved serveringen
Tip
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9924 kJ / 2372 kcal
Næringsindhold pr. 100g
426 kJ / 102 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 29,3 % | 7,3 g |
Kulhydrat: | 39,1 % | 9,8 g |
Fedt: | 31,6 % | 3,6 g |
Relateret video
Sådan skræller du nemt ingefær med en ske.
