Ca. 25 min. ved 225°.
9918 kJ / 2370 kcal
425 kJ / 102 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 29,4 % | 7,4 g |
Kulhydrat: | 39 % | 9,8 g |
Fedt: | 31,6 % | 3,6 g |
2
Gulerødder i mindre stykker
|
|
---|---|
5
Kartofler i mindre stykker
|
|
½
Knoldselleri i mindre stykker
|
|
2
Pastinakker i mindre stykker
|
|
6
Skalotteløg i halve
|
|
25 g
Smør - smeltet
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
2 dl
Creme fraiche
|
|
---|---|
1 tsk
Finthakket frisk rosmarin
|
|
2 tsk
Finthakket frisk ingefær
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
400 g
Sandart - filet uden skind
|
|
---|---|
8
Store jomfruhummerhaler
|
|
25 g
Smør
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Brød
|
---|