Mokkashake

Mokkashake

15 min
Lækker iskold chokolade-iskaffe med masser af flødeskum. Velbekomme!

Sådan gør du

  • Pisk fløden til et let skum.
  • Kom resten af ingredienser i et blenderglas og blend ved højeste hastighed i ca. 20 sek. Fordel mokkashaken i 2 store kolde glas. Top glassene med flødeskum. Pynt med ribs og revet chokolade og server straks.
Energiindhold for hele retten:

2962 kJ / 708 kcal

Næringsindhold pr. 100g

651 kJ / 156 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 0,3 g
Protein: 6,6 % 2,5 g
Kulhydrat: 26,8 % 10,3 g
Fedt: 66,6 % 11,7 g
Relateret video
Sådan pisker du flødeskum

Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.

Ingredienser

1 dl Piskefløde
150 g Vaniljeflødeis (ca. 3 dl)
1 dl Mælk
1 dl Kold stærk kaffe
2 tsk Kakaopulver
Pynt
Ribs i klaser
Revet mørk chokolade