Morgengrød med skovbær og skyr

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(26 vurderinger)

30 min

De mørke bær, den iskolde skyr og rå lakrids går bare virkelig godt sammen med den lune grød. De hele speltkorn giver grøden bid, men har du travlt, kan grøden sagtens koges kun på flager.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Skovbærkompot

  • 100 g frosne skovbær
  • ½ spsk vand
  • 1 spsk sukker

Speltgrød

  • 4 dl mælk
  • ¾ dl parboiled spelt (ca. 50 g)
  • 1½ dl speltflager (ca. 50 g)
  • 1 knivspids groft salt

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skovbærkompot

Kom bær, vand og sukker i en lille gryde. Kog blandingen i ca. 3 min. ved jævn varme indtil bærrene begynder at koge lidt ud. Tag kompotten af varmen.

Speltgrød

Kom mælk og speltkerner i en tykbundet gryde og bring det i kog. Kog blandingen ved svag varme og under låg i ca. 15 min. - rør af og til. Tilsæt speltflager og salt og kog i yderligere 5 min. under omrøring. Smag til. Sluk for varmen og lad grøden trække i 5 min.

Anret grøden i små skåle og fordel bærkompot, skyr, mandler og lakridspulver på toppen.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3120 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,8 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 63 %
  • Fedt: 14 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag