Muslinger og spaghetti i ostesauce
45 min
•
Friske, dampede blåmuslinger sammen med spaghetti og ostesauce....er du til muslinger vil du sikkert nyde denne skønne og nemme ret i fulde drag.
Ingredienser
|
1½ kg
Friske blåmuslinger i skal
|
|
|---|---|
|
1 dl
Grøntsagsbouillon
|
|
|
5 stilke
Fra bredbladet persille
|
|
4 dl
Ostesauce
|
|
|---|---|
|
½
Knoldselleri i tynde stave (ca. 300 g)
|
|
|
5
Rødløg i tynde både (ca. 300 g)
|
|
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
|
5 dl
Hele blade af bredbladet persille (ca. 35 g)
|
|
|
4 spsk
Kapers
|
Tilbehør
|
300 g
Tørret spaghetti - koges
|
|---|
Sådan gør du
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
460 kJ / 110 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,4 g |
| Protein: | 5,9 g |
| Fedt: | 2,5 g |
| Kulhydrat: | 15,7 g |
Relateret video
Sådan koger du pasta
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.