Myslistykker med hytteost - Opskrifter - Arla
Myslistykker med hytteost

Nøglehulsmærket opskrift

Myslistykker med hytteost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(21 vurderinger)

60+ min

Nøglehulsmærket opskrift

Lækre saftige mysliboller bagt med hytteost - perfekte til morgenbordet eller madpakken...

Ingredienser

Ca. 16 stk.

Antal portioner

  • 150 g speltflager (ca. 3 dl)

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør vand, gær og hytteost sammen. Tilsæt mel og salt - hold lidt mel tilbage, dejen skal være fugtig. Ælt dejen blank og elastisk - fx i røremaskine i ca. 10 min. Ælt herefter forsigtigt mysli og rosiner i. Dæk skålen med fx et låg og stil dejen til hævning et lunt sted i ca. 1 time. Vend dejen ud på et meldrysset bord og tryk den let ud (ca. 20 x 30 cm). Drys speltflagerne over, tryk dem let ned i dejen og skær den ud i 16 stykker. Fordel stykkerne på to plader med bagepapir, og bag dem i ovnen. Lad myslistykkerne afkøle på en rist.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 250° - varmluft.

Tip

Lad dejen koldhæve natten over i køleskabet i en plastikskål med låg - anvend kun 10 gram gær.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 17220 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 78,4 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 77 %
  • Fedt: 9 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: