Myslistykker med hytteost

Nøglehulsmærket opskrift

Myslistykker med hytteost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(21 vurderinger)

60+ min

Nøglehulsmærket opskrift

Lækre saftige mysliboller bagt med hytteost - perfekte til morgenbordet eller madpakken...

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Ca. 16 stk.

Antal portioner

  • 150 g speltflager (ca. 3 dl)

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør vand, gær og hytteost sammen. Tilsæt mel og salt - hold lidt mel tilbage, dejen skal være fugtig. Ælt dejen blank og elastisk - fx i røremaskine i ca. 10 min. Ælt herefter forsigtigt mysli og rosiner i. Dæk skålen med fx et låg og stil dejen til hævning et lunt sted i ca. 1 time. Vend dejen ud på et meldrysset bord og tryk den let ud (ca. 20 x 30 cm). Drys speltflagerne over, tryk dem let ned i dejen og skær den ud i 16 stykker. Fordel stykkerne på to plader med bagepapir, og bag dem i ovnen. Lad myslistykkerne afkøle på en rist.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 250° - varmluft.

Tip

Lad dejen koldhæve natten over i køleskabet i en plastikskål med låg - anvend kun 10 gram gær.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 17220 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 78,4 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 77 %
  • Fedt: 9 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag