Myslistykker med hytteost

Nøglehulsmærket opskrift

Myslistykker med hytteost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(21 vurderinger)

60+ min

Nøglehulsmærket opskrift

Lækre saftige mysliboller bagt med hytteost - perfekte til morgenbordet eller madpakken...

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Ca. 16 stk.

Antal portioner

  • 150 g speltflager (ca. 3 dl)

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør vand, gær og hytteost sammen. Tilsæt mel og salt - hold lidt mel tilbage, dejen skal være fugtig. Ælt dejen blank og elastisk - fx i røremaskine i ca. 10 min. Ælt herefter forsigtigt mysli og rosiner i. Dæk skålen med fx et låg og stil dejen til hævning et lunt sted i ca. 1 time. Vend dejen ud på et meldrysset bord og tryk den let ud (ca. 20 x 30 cm). Drys speltflagerne over, tryk dem let ned i dejen og skær den ud i 16 stykker. Fordel stykkerne på to plader med bagepapir, og bag dem i ovnen. Lad myslistykkerne afkøle på en rist.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 250° - varmluft.

Tip

Lad dejen koldhæve natten over i køleskabet i en plastikskål med låg - anvend kun 10 gram gær.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 17220 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 78,4 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 77 %
  • Fedt: 9 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag