Naanbrød med kålsalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(11 vurderinger)

15 min

Kål er en rigtig vitaminbombe - og så smager det skønt.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 250 g Riberhus® ML 25% (45+)
  • 2½ dl Karolines Køkken® økologisk Fraiche 9% Økologisk Fraiche 9%
  • 3 røde æbler, fx discovery (ca. 450 g)
  • 400 g groftsnittet spidskål
  • 2 rødløg i tynde både (ca. 150 g)
  • 1½ dl hakkede friske mynteblade
  • 2 tsk sorte løgfrø (nigella/Jomfru i det grønne)
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 400 g naanbrød eller pitabrød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær osten i tern ca. 1 x 1 cm.

Kom fraichen i en stor skål. Skær æblerne i mindre tern og vend dem efterhånden i yoghurten. Vend kål, løg, ost og de øvrige ingredienser i og vend det godt sammen.

Lun brødene og server sammen med kålsalaten.

Sådan snitter du kål

Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11180 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,8 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 36 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag