Naanbrød med kålsalat

Bedømmelse

(10 vurderinger)

15 min

Kål er en rigtig vitaminbombe - og så smager det skønt.

Ingredienser

Antal portioner
  • 250 g Riberhus® ML 25% (45+)
  • 3½ dl Karolines Køkken® Græsk inspireret yoghurt 2% Græsk inspireret yoghurt 2%
  • 3 røde æbler, fx discovery
  • 400 g groftsnittet spidskål
  • 2 rødløg i tynde både (ca. 150 g)
  • 1½ dl hakkede friske mynteblade
  • 2 tsk sorte løgfrø (nigella/Jomfru i det grønne)
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 400 g naanbrød eller pitabrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær osten i tern ca. 1 x 1 cm.

Kom yoghurten i en stor skål. Skær æblerne i mindre tern og vend dem efterhånden i yoghurten. Vend kål, løg, ost og de øvrige ingredienser i og vend det godt sammen.

Lun brødene og server sammen med kålsalaten.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11010 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,8 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 32 %

Print

Kilde: