Naanbrød med kålsalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(11 vurderinger)

15 min

Kål er en rigtig vitaminbombe - og så smager det skønt.

Ingredienser

Antal portioner

  • 250 g Riberhus® ML 25% (45+)
  • 2½ dl Karolines Køkken® økologisk Fraiche 9% Økologisk fraiche 9%
  • 3 røde æbler, fx discovery (ca. 450 g)
  • 400 g groftsnittet spidskål
  • 2 rødløg i tynde både (ca. 150 g)
  • 1½ dl hakkede friske mynteblade
  • 2 tsk sorte løgfrø (nigella/Jomfru i det grønne)
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 400 g naanbrød eller pitabrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær osten i tern ca. 1 x 1 cm.

Kom fraichen i en stor skål. Skær æblerne i mindre tern og vend dem efterhånden i yoghurten. Vend kål, løg, ost og de øvrige ingredienser i og vend det godt sammen.

Lun brødene og server sammen med kålsalaten.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11180 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,8 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 36 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: