Naanbrød med kålsalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(11 vurderinger)

15 min

Kål er en rigtig vitaminbombe - og så smager det skønt.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 250 g Riberhus® ML 25% (45+)
  • 2½ dl Karolines Køkken® økologisk Fraiche 9% Økologisk fraiche 9%
  • 3 røde æbler, fx discovery (ca. 450 g)
  • 400 g groftsnittet spidskål
  • 2 rødløg i tynde både (ca. 150 g)
  • 1½ dl hakkede friske mynteblade
  • 2 tsk sorte løgfrø (nigella/Jomfru i det grønne)
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 400 g naanbrød eller pitabrød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær osten i tern ca. 1 x 1 cm.

Kom fraichen i en stor skål. Skær æblerne i mindre tern og vend dem efterhånden i yoghurten. Vend kål, løg, ost og de øvrige ingredienser i og vend det godt sammen.

Lun brødene og server sammen med kålsalaten.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11180 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,8 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 36 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag