Nektarinsalsa - Opskrifter - Arla

Nektarinsalsa

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Morgenfrisk morgenmad - yoghurt naturel toppet med friske frugter fra salsaen.

Ingredienser

Antal portioner

  • 3 modne nektariner eller ferskner i små tern
  • 4 modne blommer i små tern
  • 3 spsk flydende honning
  • 1 spsk hvid balsamicoeddike
  • 1 spsk finthakkede friske rosmarinblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland nektariner, blommer, honning, eddike og rosmarin i en skål. Stil salsaen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Kom det syrnede produkt i dybe tallerkener. Læg lidt nektarinsalsa på hver portion og drys med nødder.

Tips

Nektarinsalsaen kan holde sig i køleskabet i et par dage.

Ferskner fra dåse er også en mulighed.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3840 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 45,4 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 27 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: