Nektarinsalsa

Bedømmelse

(1 vurderinger)

30 min

Morgenfrisk morgenmad - yoghurt naturel toppet med friske frugter fra salsaen.

Ingredienser

Antal portioner
  • 3 modne nektariner eller ferskner i små tern
  • 4 modne blommer i små tern
  • 3 spsk flydende honning
  • 1 spsk hvid balsamicoeddike
  • 1 spsk finthakkede friske rosmarinblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland nektariner, blommer, honning, eddike og rosmarin i en skål. Stil salsaen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Kom det syrnede produkt i dybe tallerkener. Læg lidt nektarinsalsa på hver portion og drys med nødder.

Tips

Nektarinsalsaen kan holde sig i køleskabet i et par dage.

Ferskner fra dåse er også en mulighed.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3840 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 45,4 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 27 %

Print

Kilde: