Nem cheesecake i glas

15 min
Nem cheesecake i glas

Vælg dine yndlingsbær til denne hurtige og nemme cheesecake i glas. Prøv også med forskellige kiks, fx med chokolade.

Ingredienser

100 g Flødeost
4 spsk Sukker
1 tsk Vaniljesukker
1½ dl Piskefløde
175 g Friske bær, fx hindbær og blåbær
½ spsk Mørk rom
75 g Havrekiks

Pynt

Mynteblade

Sådan gør du

Cheesecake

  • Pisk flødeost, sukker og vaniljesukker sammen.
  • Pisk fløden til et fast skum og vend det i flødeostblandingen.
  • Skyl bærrene og vend dem i rom. Fordel bærrene i fire glas og fordel ostecremen herpå.
  • Top med smuldret kiks og pynt med frisk mynte.

I stedet for rom kan du bruge appelsinsaft.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

5935 kJ / 1419 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1063 kJ / 254 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,4 g
Protein: 3,9 % 2,4 g
Kulhydrat: 34,9 % 21,8 g
Fedt: 60 % 17,2 g
Alkohol: 1,2 %

Om Arla Inspirationskøkken

Vi er syv madentusiaster, der står bag Arlas opskrifter. Vi elsker at lave mad og udvikle opskrifter, der gør det nemt at lave god mad derhjemme. Opskrifterne tester vi sammen i køkkenet – så vi ved, at de virker og smager godt.

Du finder os her på siden, på Instagram, TikTok – og snart i vores nye kogebog.

https://www.arla.dk/opskrifter/nem-cheesecake-i-glas/