Ca. 20 min. ved 200°.
Skal det gå lidt hurtigere kan du stille tærtebunden i fryseren i ca. 15 min. - eller helt springe tiden i køleskabet over. Vær dog forberedt på, at kanten så måske glider lidt ned. Friske jordbær kan erstattes af frosne, optøede jordbær (bemærk at fødevarestyrelsen i perioder anbefaler kun at bruge købte frosne bær, hvis de først for et opkog. Tjek www.fvst.dk for mere information). Geléen er da lidt længere tid om at stivne. Det smager også godt med et tyndt lag mørk chokolade og herpå kagecreme, under jordbærrene.
Du kan fryse bunden ubagt. Bag den optøede bund i ca. 20 min. ved 200°.
11244 kJ / 2687 kcal
935 kJ / 223 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 4,3 % | 2,4 g |
Kulhydrat: | 34,7 % | 19,1 g |
Fedt: | 61 % | 15,4 g |
Jordbærtærter er bare lækre - hvilken skal man vælge?