9923 kJ / 2372 kcal
468 kJ / 112 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3 g |
Protein: | 23,3 % | 6,4 g |
Kulhydrat: | 40,8 % | 11,2 g |
Fedt: | 35,9 % | 4,5 g |
Der er ingen ben i at filetere fisk – lær hvordan du nemt fileterer torsk med Karolines Køkkenskole.
Skyllet citron (usprøjtet)
|
1 |
---|---|
Smør
|
10 g |
Zittauerløg i tynde både (ca. 200 g)
|
2 |
Kød af græskar i tern, fx hokkaido
|
300 g |
Æbler i både, fx gråsten (ca. 250 g)
|
2 |
Hakket frisk timian
|
2 spsk |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
Dijonsennep
|
1 spsk |
---|---|
Torskefilet uden skind
|
500 g |
Groft salt
|
½ tsk |
4 dl | |
Finthakkede hasselnøddekerner
|
3 spsk |
Ristet rugbrød
|
275 g |
---|