Ca. 25 min. ved 225° - traditionel ovn.
10000 kJ / 2390 kcal
471 kJ / 113 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 22,8 % | 6,3 g |
Kulhydrat: | 42 % | 11,6 g |
Fedt: | 35,2 % | 4,5 g |
Der er ingen ben i at filetere fisk – lær hvordan du nemt fileterer torsk med Karolines Køkkenskole.
1
Skyllet citron (usprøjtet)
|
|
---|---|
10 g
Smør
|
|
2
Løg i tynde både (ca. 200 g)
|
|
300 g
Kød af græskar i tern, fx hokkaido
|
|
2
Æbler i både, fx gråsten (ca. 250 g)
|
|
2 spsk
Hakket frisk timian
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
1 spsk
Dijonsennep
|
|
---|---|
500 g
Torskefilet uden skind
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
4 dl
Ostesauce
|
|
3 spsk
Finthakkede hasselnøddekerner
|
275 g
Ristet rugbrød
|
---|