Nøddemarengstærte

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(21 vurderinger)

60+ min

Herlig sprød tærte med enkelt og godt fyld. Brug de nødder som du lige har på lager.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 dl blandede nødder, fx hasselnøddekerner og valnødder
  • 175 g sukker (ca. 2 dl)
  • 4 æggehvider

Kakaoflødeskum

Abrikosflødeskum

Pynt

  • rosenblad

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom nødderne i en lille hurtighakker og hak dem meget fint. Bland dem med sukker. Pisk æggehviderne stive og vend nøddeblandingen i. Fordel marengsen på 3 stykker bagepapir og smør hver portion ud i en cirkel (ca. 24 cm i diameter). Bag hver marengsbund midt i ovnen. Løsn bundene fra papiret med det samme, og lad dem køle af på en bagerist.

Kakaoflødeskum

Pisk fløden til et let skum. Rør kakao og sukker sammen og vend det i flødeskummet.

Abrikosflødeskum

Kom fløde og abrikosmarmelade i en skål og pisk det til et let skum.

Læg bundene sammen om først kakaoflødeskum, dernæst abrikosflødeskum. Pisk til sidst fløden til et let skum og kom det på toppen sammen med jordbær i halve. Pynt med rosenblade.

Tip

I stedet for valnøddekerner kan du bruge pekannøddekerner.

Bagetid

25 - 30 min. ved 150°.

Sådan pisker du flødeskum

Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 21400 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,3 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 23 %
  • Fedt: 72 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag