Nøddetoppe

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

45 min

Savner du inspirationer til hurtige, nemme og velsmagende kager? Så prøv denne lækre opskrift på nøddetoppe med dejlige hasselnødder.

Ingredienser

4 kager pr. person

Antal portioner

  • 50 smør
  • 200 g hasselnøddekerner
  • 85 g sukker (ca. 1 dl)
  • 1 æg

Pynt

  • hasselnøddekerne

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en gryde og lad det køle let af. Kom nødderkernerne i en hurtighakker eller en foodprocessor og hak dem fint. Rør nødder, sukker og æg sammen med smørret. Fordel dejen på plader med bagepapir - brug 2 skeer. Pynt med hele hasselnøddekerner og bag nøddetoppene midt i ovnen. Lad dem køle af på en bagerist.

Tips

Du kan tilsætte lidt malede kaffebønner til dejen.

Du kan dyppe bunden af nøddetoppene i smeltet chokolade.

Bagetid

Ca. 17 min. ved 175°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9680 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,4 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 27 %
  • Fedt: 66 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: