Nøddetoppe

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

45 min

Savner du inspirationer til hurtige, nemme og velsmagende kager? Så prøv denne lækre opskrift på nøddetoppe med dejlige hasselnødder.

Ingredienser

4 kager pr. person

Antal portioner

  • 50 smør
  • 200 g hasselnøddekerner
  • 85 g sukker (ca. 1 dl)
  • 1 æg

Pynt

  • hasselnøddekerne

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en gryde og lad det køle let af. Kom nødderkernerne i en hurtighakker eller en foodprocessor og hak dem fint. Rør nødder, sukker og æg sammen med smørret. Fordel dejen på plader med bagepapir - brug 2 skeer. Pynt med hele hasselnøddekerner og bag nøddetoppene midt i ovnen. Lad dem køle af på en bagerist.

Tips

Du kan tilsætte lidt malede kaffebønner til dejen.

Du kan dyppe bunden af nøddetoppene i smeltet chokolade.

Bagetid

Ca. 17 min. ved 175°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9680 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,4 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 27 %
  • Fedt: 66 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: