Nøddetoppe

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

45 min

Savner du inspirationer til hurtige, nemme og velsmagende kager? Så prøv denne lækre opskrift på nøddetoppe med dejlige hasselnødder.

Ingredienser

4 kager pr. person

Antal portioner
  • 50 smør
  • 200 g hasselnøddekerner
  • 85 g sukker (ca. 1 dl)
  • 1 æg

Pynt

  • hasselnøddekerner

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en gryde og lad det køle let af. Kom nødderkernerne i en hurtighakker eller en foodprocessor og hak dem fint. Rør nødder, sukker og æg sammen med smørret. Fordel dejen på plader med bagepapir - brug 2 skeer. Pynt med hele hasselnøddekerner og bag nøddetoppene midt i ovnen. Lad dem køle af på en bagerist.

Tips

Du kan tilsætte lidt malede kaffebønner til dejen.

Du kan dyppe bunden af nøddetoppene i smeltet chokolade.

Bagetid

Ca. 17 min. ved 175°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9680 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,4 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 27 %
  • Fedt: 66 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: