Nordisk tzatziki med spidskål, æble og løg

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(61 vurderinger)

1 timer

En klassiker i en nordisk udgave: tzatziki med yoghurt.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 fintsnittet spidskål
  • 1 tsk groft salt

Sådan gør du

Sådan gør du

Skyl kålen godt og slyng det i en salatslynge. Drys med salt og lad det stå i sigten i ca. ½ time - så det kan dryppe af.

Vend det yoghurt , æble, rødløg, peber og den afdryppede spidskål godt sammen. Smag til.

Tip

Server nordisk tzatziki som fyld i pitabrød, sammen med stegt kylling eller som salat til fx grillet lam og kartofler.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2500 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,1 g
  • Protein: 34 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 18 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: