Nordisk tzatziki med spidskål, æble og løg

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(61 vurderinger)

1 timer

En klassiker i en nordisk udgave: tzatziki med yoghurt.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 fintsnittet spidskål
  • 1 tsk groft salt

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skyl kålen godt og slyng det i en salatslynge. Drys med salt og lad det stå i sigten i ca. ½ time - så det kan dryppe af.

Vend det yoghurt , æble, rødløg, peber og den afdryppede spidskål godt sammen. Smag til.

Tip

Server nordisk tzatziki som fyld i pitabrød, sammen med stegt kylling eller som salat til fx grillet lam og kartofler.

Sådan snitter du kål

Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2500 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,1 g
  • Protein: 34 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 18 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag