Nordisk tzatziki med spidskål, æble og løg

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(56 vurderinger)

1 timer

En klassiker i en nordisk udgave: tzatziki med yoghurt.

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 fintsnittet spidskål
  • 1 tsk groft salt

Sådan gør du

Sådan gør du

Skyl kålen godt og slyng det i en salatslynge. Drys med salt og lad det stå i sigten i ca. ½ time - så det kan dryppe af.

Vend det yoghurt , æble, rødløg, peber og den afdryppede spidskål godt sammen. Smag til.

Tip

Server nordisk tzatziki som fyld i pitabrød, sammen med stegt kylling eller som salat til fx grillet lam og kartofler.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2500 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,1 g
  • Protein: 34 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 18 %

Print

Kilde: