Nye grøntsager med stegt fisk
30 min
•

Masser af nye grøntsager vendt med en krydret "smørklat" og serveret med et stykke stegt fisk.....det gør vist de fleste glade.
Ingredienser
1 liter
Vand
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
700 g
Skrubbede små kartofler
|
|
6
Gulerødder i grove bidder - gerne med top
|
|
200 g
Flækkede slikærter
|
|
1 dl
Hakkede friske krydderurter, fx dild eller persille
|
|
75 g
Hvidløgssmør
|
400 g
Filet af havørreder eller laks uden skind og ben
|
|
---|---|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Tilbehør
200 g
Groft brød
|
---|
Sådan gør du
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
301 kJ / 72 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,4 g |
Protein: | 4 g |
Fedt: | 2,4 g |
Kulhydrat: | 8,5 g |
Relateret video
Lakse test
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du steger laks, så den bliver saftig indeni og sprød på skindsiden.
