Lækker klassisk italiensk dessert - serveret i portionsglas.
Hæld glaze over moussekuplerne og stil dem tilbage i fryseren i god tid inden servering - dette kan du gøre flere dage i forvejen. Så skal du blot flytte kuplerne med glaze over på de sprøde bunde og pynte dem lige inden serveringen. De tager ca. 1 time om at tø op.
Glazen på denne dessert er baseret på kirsebærlage og er således anderledes end de mere almindelige glazer, som typisk er baseret på hvid chokolade. Glazen i denne opskrift er transparent og glazen har en tyndere konsistens, hvorfor den også skal være køligere (ca. 25°) når den hældes over mousserne.
20706 kJ / 4949 kcal
1159 kJ / 277 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,4 g |
Protein: | 5,6 % | 3,8 g |
Kulhydrat: | 54 % | 36,8 g |
Fedt: | 40,4 % | 12,6 g |