Lækker klassisk italiensk dessert - serveret i portionsglas.
Hæld glaze over moussekuplerne og stil dem tilbage i fryseren i god tid inden servering - dette kan du gøre flere dage i forvejen. Så skal du blot flytte kuplerne med glaze over på de sprøde bunde og pynte dem lige inden serveringen. De tager ca. 1 time om at tø op.
Glazen på denne dessert er baseret på kirsebærlage og er således anderledes end de mere almindelige glazer, som typisk er baseret på hvid chokolade. Glazen i denne opskrift er transparent og glazen har en tyndere konsistens, hvorfor den også skal være køligere (ca. 25°) når den hældes over mousserne.
20785 kJ / 4968 kcal
1163 kJ / 278 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,4 g |
Protein: | 5,5 % | 3,7 g |
Kulhydrat: | 53,7 % | 36,8 g |
Fedt: | 40,8 % | 12,8 g |
Husblas
|
4 blade |
---|---|
Vaniljestang
|
1 |
Sukker
|
125 g |
2½ dl | |
4 dl | |
Friskpresset citronsaft
|
2 spsk |
Syltede kirsebær, fx Amarena kirsebær (ca. 230 g)
|
1 glas |
---|
Hvedemel (ca. 1¾ dl)
|
100 g |
---|---|
Flormelis (ca. ¾ dl)
|
50 g |
Mandelmel
|
25 g |
Koldt smør
|
50 g |
Vand
|
1 spsk |
Husblas
|
6 blade |
---|---|
1 dl | |
Sukker
|
150 g |
Glukosesirup
|
150 g |
Kirsebærsauce (lagen fra de syltede kirsebær)
|
1 dl |
Pink pastafarve
|
Guldstøv eller flager af guld
|
|
---|---|
Skovsyre
|