Osteomelet med tomatsalsa
•
Lækker og velsmagende omelet med ost og krydret tomatsalsa, der både er nem og hurtig at lave.
Ingredienser
Tomatsalsa
|
2
Tomater i kvarte
|
|
|---|---|
|
½
Løg i både
|
|
|
1
Fed hvidløg
|
|
|
½ spsk
Sød chilisauce
|
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
|
¼ tsk
Sukker
|
Osteomelet
|
2
Æg
|
|
|---|---|
|
2 dl
Frosne, optøede majs
|
|
|
2 spsk
Mælk
|
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
|
25 g
Smør til stegning
|
|
|
100 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
Pynt
|
Fintklippet purløg
|
|---|
Sådan gør du
Tomatsalsa
Osteomelet
Ved serveringen
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
632 kJ / 151 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,1 g |
| Protein: | 7,4 g |
| Fedt: | 11,1 g |
| Kulhydrat: | 5,6 g |