One pot pastaret med squash og krydret pølse

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(35 vurderinger)

30 min

One pot pastaret med masser af grønt smager himmelsk! Kom alt i en gryde på samme tid - nemmere bliver det vist ikke!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 dåse hakkede tomater (ca. 400 g)
  • 1 groftrevet grøn squash (ca. 350 g)
  • 1 rødløg i både (ca. 100 g)
  • 1 dl hakket bredbladet persille
  • 100 g Karolines Køkken® Mozzarella Tern Mozzarella tern 40+
  • 100 g krydret pølse i små skiver, fx chorizo
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 6 dl grøntsagsbouillon
  • 350 g tørret hvid spaghetti

Pynt

  • bredbladet persille

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld de hakkede tomater i en mellemstor gryde og tilsæt squash, rødløg, persille, mozzarella, chorizo, salt og peber. Hæld bouillon ved og bring retten i kog. Stik spaghettien ned i gryden og lad retten koge ved jævn varme - pres spaghettien ned efterhånden som den bliver blød. Lad retten koge, stadig ved jævn varme og under låg, i ca. 10 min. - til spaghettien er al dente. Rør af og til i gryden. Fordel resten af mozzarellaen herpå, pynt med persille og server straks direkte fra gryden.

Sådan snitter du løg

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10010 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,2 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 29 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag