One pot pastaret med squash og krydret pølse - Opskrifter - Arla

One pot pastaret med squash og krydret pølse

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(16 vurderinger)

30 min

One pot pastaret med masser af grønt smager himmelsk! Kom alt i en gryde på samme tid - nemmere bliver det vist ikke!

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 dåse hakkede tomater (ca. 400 g)
  • 1 groftrevet grøn squash (ca. 350 g)
  • 1 rødløg i både (ca. 100 g)
  • 1 dl hakket bredbladet persille
  • 100 g Karolines Køkken® Mozzarella Tern Mozzarella i tern
  • 100 g krydret pølse i små skiver, fx chorizo
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 6 dl grøntsagsbouillon
  • 350 g tørret hvid spaghetti

Pynt

  • bredbladet persille

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld de hakkede tomater i en mellemstor gryde og tilsæt squash, rødløg, persille, mozzarella, chorizo, salt og peber. Hæld bouillon ved og bring retten i kog. Stik spaghettien ned i gryden og lad retten koge ved jævn varme - pres spaghettien ned efterhånden som den bliver blød. Lad retten koge, stadig ved jævn varme og under låg, i ca. 10 min. - til spaghettien er al dente. Rør af og til i gryden. Fordel resten af mozzarellaen herpå, pynt med persille og server straks direkte fra gryden.

Sådan snitter du løg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10010 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,2 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: