Ostebrud
1 time 30 min
•
Arbejdstid: 30 min
Fryseegnet
•
Bløde og svampede ostebrud med en midte af smeltet cheddarost. Ostebrudene er perfekte til suppe - og så er de små madbrød lækre at bruge i madpakken. Så bag ekstra og fyld fryseren med de lækre smagfulde ostebrud...
Ingredienser
Ostebrud
|
½ liter
Mælk
|
|
|---|---|
|
25 g
Gær
|
|
|
600 g
Hvedemel
|
|
|
50 g
Smeltet smør
|
|
|
1 spsk
Groft salt
|
|
175 g
Revet cheddarost
|
|
|---|---|
|
2
Æg
|
Sådan gør du
Ostebrud
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Bag en stor portion og kom dem i fryseren, så har du hele tiden mulighed for at tage boller ud og varme dem, når der er brug for det.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
998 kJ / 238 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,5 g |
| Protein: | 8,7 g |
| Fedt: | 8,4 g |
| Kulhydrat: | 31,7 g |