Ostebrud
                                
                                    1 time 30 min
                                
                                
                    
                                    •
                                    Arbejdstid:  30 min
                                
                        
                            Fryseegnet
                        
                
                
                    •
                    
            
         
    Bløde og svampede ostebrud med en midte af smeltet cheddarost. Ostebrudene er perfekte til suppe - og så er de små madbrød lækre at bruge i madpakken. Så bag ekstra og fyld fryseren med de lækre smagfulde ostebrud...
Ingredienser
Ostebrud
| 
                                            
                                                    ½ liter
                                                Mælk
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    25 g
                                                Gær
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    600 g
                                                Hvedemel
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    50 g
                                                Smeltet smør
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1 spsk
                                                Groft salt
                                            
                                     | 
| 
                                            
                                                    175 g
                                                Revet cheddarost
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    2
                                                Æg
                                            
                                     | 
Sådan gør du
Ostebrud
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Bag en stor portion og kom dem i fryseren, så har du hele tiden mulighed for at tage boller ud og varme dem, når der er brug for det.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
998 kJ / 238 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,5 g | 
| Protein: | 8,7 g | 
| Fedt: | 8,4 g | 
| Kulhydrat: | 31,7 g | 
 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    