Ostechips

Ostechips

15 min
Fryseegnet
Simple, lækre og sprøde ostechips! Alt du behøver er ost!

Sådan gør du

Bagetid:

4-6 min. ved 200° - traditionel ovn.

  • Fordel 10 små portioner ost (a ca. 1 spsk) på en plade med bagepapir. Hver portion skal spredes godt ud.
  • Bag ostechipsene øverst i ovnen til de har en lys, gylden farve.
  • Løft straks ostechipsene over på en bagerist og lad dem køle af. Tilbered resten på samme måde.

Vil du have ostechips der smager intenst af ost, uden at være stærke, kan du lave dem af groftrevet modnet cheddar - de skal bage 1-2 min. længere, før de er gyldne.

Ostechips kan opbevares i kagedåse i ca. 4 døgn. Lunes i ovnen ca. 3 min. ved 200°.

Ostechipsene kan fryses. Lun dem inden serveringen.

Energiindhold for hele retten:

2887 kJ / 690 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1650 kJ / 394 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: -
Protein: 25,8 % 25 g
Kulhydrat: 2,5 % 2,4 g
Fedt: 71,7 % 32 g
Mere inspiration

Klassisk dip - i hjemmelavet udgave....

Holiday dip
10 min
Holiday dip
(6)

Ingredienser

175 g Revet cheddar- og maasdammerost