Ostechips

Ostechips

15 min
Fryseegnet
Simple, lækre og sprøde ostechips! Alt du behøver er ost!

Sådan gør du

  • Fordel 10 små portioner ost (a ca. 1 spsk) på en plade med bagepapir. Hver portion skal spredes godt ud.
  • Bag ostechipsene øverst i ovnen til de har en lys, gylden farve.
  • Løft straks ostechipsene over på en bagerist og lad dem køle af. Tilbered resten på samme måde.
Bagetid
  • 4-6 min. ved 200° - traditionel ovn.
Mere inspiration

Klassisk dip - i hjemmelavet udgave....

Holiday dip
10 min
Holiday dip
(6)
Velbekomme!
Variation

Vil du have ostechips der smager intenst af ost, uden at være stærke, kan du lave dem af groftrevet modnet cheddar - de skal bage 1-2 min. længere, før de er gyldne.

Frysetip

Ostechipsene kan fryses. Lun dem inden serveringen.

Forbered i god tid

Ostechips kan opbevares i kagedåse i ca. 4 døgn. Lunes i ovnen ca. 3 min. ved 200°.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

2887 kJ / 690 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1650 kJ / 394 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: -
Protein: 25,8 % 25 g
Kulhydrat: 2,5 % 2,4 g
Fedt: 71,7 % 32 g

Ingredienser

Arla Karolines Køkken® Cheddar og Maasdammer
175 g