Overnight oats med havredrik
&format=webp) 
    Overnight oats med havredrik og bærkompot er nem og lækker morgenmad. Overnight oats med havredrik er hurtig at forberede aftenen før eller sågar flere dage før, bare den står på køl. Spis den hjemme eller tag den med på farten! Chia-oats er nemme at variere - se mere under tips.
Ingredienser
| 
                                            
                                                    100 g
                                                Frosne bær, fx hindbær
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    2 tsk
                                                Sukker
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    4 dl
                                                Havredrik
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    3 dl
                                                Havregryn
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    2 spsk
                                                Chiafrø
                                            
                                     | 
Topping
| 
                                            
                                                    
                                                Granola eller mysli
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    
                                                Friske bær eller frugt
                                            
                                     | 
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
1. Du kan bruge andre slags gryn og flager. 2. Brug fx smagsgivere som sødemidler, søde stødte krydderier, kokos, lakrids- og kakaopulver. 3. Top med andre bær, frisk frugt, revet gulerod, kompot, mos, marmelade, nøddesmør, alle slags nødder og frø, mysli, ristet rugbrød osv. (topping kan også lægges i bunden). Sprød topping kommes først på ved servering.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
488 kJ / 117 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 3,5 g | 
| Protein: | 2,9 g | 
| Fedt: | 3,4 g | 
| Kulhydrat: | 18,4 g | 
 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
     
    