Ovnæggekage med grøntsager
45 min
•
Æggekagen passer sig selv i ovnen - imens er der tid til at stege bacon og dække bord.
Ingredienser
|
300 g
Optøet, frossen helbladet spinat
|
|
|---|---|
|
400 g
Kolde, pillede kartofler i tern
|
|
|
2
Røde peberfrugter i korte strimler (ca. 300 g)
|
|
|
4
Grofthakkede løg (ca. 300 g)
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
|
¼ tsk
Cayennepeber
|
|
2 tsk
Majsstivelse, fx maizena
|
|
|---|---|
|
1½ dl
Creme fraiche
|
|
|
6
Æg
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
Tilbehør
|
250 g
Bacon i skiver - steges
|
|
|---|---|
|
300 g
Ristet rugbrød
|
|
|
Tomatketchup
|
Sådan gør du
Grøntsager
Ovnæggekage
Ved serveringen
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
492 kJ / 118 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2,3 g |
| Protein: | 4,8 g |
| Fedt: | 6 g |
| Kulhydrat: | 11,1 g |