Ovnomelet med bagte tomater - Opskrifter - Arla

Ovnomelet med bagte tomater

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

1 timer

Lækker og nem opskrift på ovnomelet med bagte tomater. Sammen med rugbrød er du sikret et velsmagende måltid.

Ingredienser

Antal portioner

Bagte tomater

  • 6 tomater
  • ¼ tsk groft salt

Ovnomelet

Pynt

  • purløg

Tilbehør

  • 300 g rugbrød
  • 30 g smør
  • 100 g sprødstegt bacon

Sådan gør du

Sådan gør du

Bagte tomater

Skyl tomaterne og læg dem i et ovnfast fad (ca. 12 x 22 cm). Skær et kryds i hver tomat og drys med salt.

Ovnomelet

Pisk æg, fløde, vand, salt og peber let sammen. Hæld æggemassen i et smurt, ovnfast fad (ca. 14 x 26 cm). Drys osten over og bag omeletten sammen med tomaterne midt i ovnen.

Bagetid

Ca. ½ time ved 175° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10190 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,9 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 28 %
  • Fedt: 50 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: