Ovnomelet med bagte tomater

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

1 timer

Lækker og nem opskrift på ovnomelet med bagte tomater. Sammen med rugbrød er du sikret et velsmagende måltid.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Bagte tomater

  • 6 tomater
  • ¼ tsk groft salt

Ovnomelet

Pynt

  • purløg

Tilbehør

  • 300 g rugbrød
  • 30 g smør
  • 100 g sprødstegt bacon

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bagte tomater

Skyl tomaterne og læg dem i et ovnfast fad (ca. 12 x 22 cm). Skær et kryds i hver tomat og drys med salt.

Ovnomelet

Pisk æg, fløde, vand, salt og peber let sammen. Hæld æggemassen i et smurt, ovnfast fad (ca. 14 x 26 cm). Drys osten over og bag omeletten sammen med tomaterne midt i ovnen.

Bagetid

Ca. ½ time ved 175° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10190 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,9 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 28 %
  • Fedt: 50 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag