Her får du en opskrift på pandestegt andebryst - og sprød kålsalat.
Du kan servere brunede kartofler til ovnstegt andebryst og rødkål, hvis du gerne vil gøre retten lidt mere "julet".
16214 kJ / 3875 kcal
359 kJ / 86 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 23,7 % | 5 g |
Kulhydrat: | 49,3 % | 10,4 g |
Fedt: | 27 % | 2,6 g |
Få inspiration til hvordan du laver perfekte brunede kartofler med Karolines Køkkenskole.
Fintsnittet rødkål
|
400 g |
---|---|
Zittauerløg i både (ca. 225 g)
|
4 |
Appelsiner i kvarte skiver (ca. 250 g)
|
2 |
Uskrællede æbler i både, fx ingridmarie (ca. 250 g)
|
3 |
Svesker uden sten
|
250 g |
Smør i mindre stykker
|
20 g |
Mørk balsamicoeddike
|
2 spsk |
Frisk timian
|
2 spsk |
Groft salt
|
1 spsk |
Friskkværnet peber
|
|
Andebouillon
|
½ liter |
Andebryster med skind (ca. 900 g)
|
3 |
---|---|
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
Sky fra rødkålsblandingen og evt. andebouillon - 4 dl i alt
|
|
---|---|
Hvedemel
|
2 spsk |
1½ dl | |
Kulør
|
1 |
Kartofler (ca. kg)
|
1½ kg |
---|
Frisk timian
|
---|