Ovnstegt andebryst og rødkål

Ovnstegt andebryst og rødkål

60+ min Hovedret

Her har du andebryst i ovn - og samtidig har du også rødkålen i ovn. Det er en nem og ukompliceret opskrift, hvor skindet på andebrystet med garanti bliver sprødstegt - og samtidig har du en saftig og dejligt krydret rødkål med både svesker, appelsiner, æbler og timian. Du kan forberede resten af middagen mens andebryst og rødkål passer sig selv i ovnen - og sammen med kartofler og sovs kan det ovnstegte andebryst sagtens konkurrere med den mere traditionelle juleand.

Mere inspiration

Her får du en opskrift på pandestegt andebryst - og sprød kålsalat.

Velbekomme!
Tip

Du kan servere brunede kartofler til ovnstegt andebryst og rødkål, hvis du gerne vil gøre retten lidt mere "julet".

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

19676 kJ / 4703 kcal

Næringsindhold pr. 100g

435 kJ / 104 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,4 g
Protein: 20,1 % 5,1 g
Kulhydrat: 45,6 % 11,7 g
Fedt: 34,3 % 4 g
Relateret video
Perfekte brunede kartofler

Få inspiration til hvordan du laver perfekte brunede kartofler med Karolines Køkkenskole.

Ingredienser