Pandekager med blåbær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(15 vurderinger)

60+ min

Pandekager til dessert går aldrig af mode. Disse kan laves dagen i forvejen. Prøv dem også med flødeskum til.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 3 spsk honning
  • 300 g rensede blåbær

Pandekager - ca. 15 stk.

  • 4 dl mælk
  • 2 æg
  • 125 g hvedemel (ca. 2 dl)
  • 1 spsk sukker
  • 3 spsk smeltet smør

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Varm honningen i en gryde til den er helt tynd. Hæld honningen over bærrene og lad det trække - til pandekagerne er færdige.

Pandekager

Pisk mælk, æg, mel og sukker sammen. Pisk fedtstoffet i. Fordel ½ dl dej i en varm pande (ca. 17 cm i diameter). Bag den tynde pandekage ved jævn varme ca. 1½ min. eller til den er gylden. Vend pandekagen og bag den færdig (ca. 3 min. i alt). Bag resten af pandekagerne. Pisk dejen op mellem hver pandekage.

Tips

Pandekagerne kan stå tildækkede i køleskabet i ca. 1 døgn.

Fold pandekagerne i kvarte og læg dem på en plade med bagepapir. Varm pandekagerne midt i ovnen, ca. 5 min. ved 200°.

Hvordan laver man pandekager

Er du vild med pandekager, men i tvivl om, hvordan man laver dem? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole tryller pandekager frem.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6320 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,8 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 33 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag