Pandekager med blåbær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(11 vurderinger)

60+ min

Pandekager til dessert går aldrig af mode. Disse kan laves dagen i forvejen. Prøv dem også med flødeskum til.

Ingredienser

Antal portioner

  • 3 spsk honning
  • 300 g rensede blåbær

Pandekager - ca. 15 stk.

  • 4 dl mælk
  • 2 æg
  • 125 g hvedemel (ca. 2 dl)
  • 1 spsk sukker
  • 3 spsk smeltet smør

Sådan gør du

Sådan gør du

Varm honningen i en gryde til den er helt tynd. Hæld honningen over bærrene og lad det trække - til pandekagerne er færdige.

Pandekager

Pisk mælk, æg, mel og sukker sammen. Pisk fedtstoffet i. Fordel ½ dl dej i en varm pande (ca. 17 cm i diameter). Bag den tynde pandekage ved jævn varme ca. 1½ min. eller til den er gylden. Vend pandekagen og bag den færdig (ca. 3 min. i alt). Bag resten af pandekagerne. Pisk dejen op mellem hver pandekage.

Tips

Pandekagerne kan stå tildækkede i køleskabet i ca. 1 døgn.

Fold pandekagerne i kvarte og læg dem på en plade med bagepapir. Varm pandekagerne midt i ovnen, ca. 5 min. ved 200°.

Hvordan laver man pandekager

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6320 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,8 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 33 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: