Paprikakylling i sandwich
30 min

Paprikakylling i sandwich

Saftige kyllingestykker i sandwich er kræs.
Bedømmelse (4 vurderinger)

Min bedømmelse:

Paprikakylling i sandwich

Saftige kyllingestykker i sandwich er kræs.

Antal portioner
  • 10 g smør
  • 6 kyllingeinderfileter
  • ¼ tsk delikatessepaprika
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 4 skiver sandwichbrød fuldkorn
  • 100 g Buko® Køkkenhavens Løg
  • 2 dl fintstrimlet icebergsalat
  • 25 g rødløg i tynde ringe
  • 8 cornichoner i skrå skiver

Fremgangsmåde:

Lad smørret blive gyldent i en pande. Drys kyllingeinderfileterne med paprika, salt og peber. Steg kyllingekødet ved jævn varme i ca. 5 min. - vend af og til. Tag kyllingeinderfileterne af panden og lad dem køle let af. Skær hver filet i 3-4 skrå stykker.

Rist brødskiverne og smør dem med flødeosten. Læg de 2 sandwich sammen om salat, løg, kylling og cornichoner. Pak dem ind i film eller pergamentpapir og stil dem i køleskabet indtil serveringen.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 3360 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,6 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 32 %
Print