Paprikakylling i sandwich

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

30 min

Saftige kyllingestykker i sandwich er kræs.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 10 g smør
  • 6 kyllingeinderfileter
  • ¼ tsk delikatessepaprika
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 4 skiver sandwichbrød fuldkorn
  • 100 g Buko® Pikant Light Pikant Light
  • 2 dl fintstrimlet icebergsalat
  • 25 g rødløg i tynde ringe
  • 8 cornichoner i skrå skiver

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret blive gyldent i en pande. Drys kyllingeinderfileterne med paprika, salt og peber. Steg kyllingekødet ved jævn varme i ca. 5 min. - vend af og til. Tag kyllingeinderfileterne af panden og lad dem køle let af. Skær hver filet i 3-4 skrå stykker.

Rist brødskiverne og smør dem med flødeosten. Læg de 2 sandwich sammen om salat, løg, kylling og cornichoner. Pak dem ind i film eller pergamentpapir og stil dem i køleskabet indtil serveringen.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3280 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,6 g
  • Protein: 33 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 28 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag