Paprikakylling i sandwich

Bedømmelse

(5 vurderinger)

30 min

Saftige kyllingestykker i sandwich er kræs.

Ingredienser

Antal portioner
  • 10 g smør
  • 6 kyllingeinderfileter
  • ¼ tsk delikatessepaprika
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 4 skiver sandwichbrød fuldkorn
  • 100 g Buko® Pikant Light Pikant Light
  • 2 dl fintstrimlet icebergsalat
  • 25 g rødløg i tynde ringe
  • 8 cornichoner i skrå skiver

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret blive gyldent i en pande. Drys kyllingeinderfileterne med paprika, salt og peber. Steg kyllingekødet ved jævn varme i ca. 5 min. - vend af og til. Tag kyllingeinderfileterne af panden og lad dem køle let af. Skær hver filet i 3-4 skrå stykker.

Rist brødskiverne og smør dem med flødeosten. Læg de 2 sandwich sammen om salat, løg, kylling og cornichoner. Pak dem ind i film eller pergamentpapir og stil dem i køleskabet indtil serveringen.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3280 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,6 g
  • Protein: 33 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 28 %

Print

Kilde: