Paprikakylling i sandwich - Opskrifter - Arla

Paprikakylling i sandwich

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

30 min

Saftige kyllingestykker i sandwich er kræs.

Ingredienser

Antal portioner

  • 10 g smør
  • 6 kyllingeinderfileter
  • ¼ tsk delikatessepaprika
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 4 skiver sandwichbrød fuldkorn
  • 100 g Buko® Pikant Light Pikant Light
  • 2 dl fintstrimlet icebergsalat
  • 25 g rødløg i tynde ringe
  • 8 cornichoner i skrå skiver

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret blive gyldent i en pande. Drys kyllingeinderfileterne med paprika, salt og peber. Steg kyllingekødet ved jævn varme i ca. 5 min. - vend af og til. Tag kyllingeinderfileterne af panden og lad dem køle let af. Skær hver filet i 3-4 skrå stykker.

Rist brødskiverne og smør dem med flødeosten. Læg de 2 sandwich sammen om salat, løg, kylling og cornichoner. Pak dem ind i film eller pergamentpapir og stil dem i køleskabet indtil serveringen.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3280 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,6 g
  • Protein: 33 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 28 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: