Pasta Alfredo
20 min
•
Arbejdstid: 10 min
•

Her får du opskriften på en lækker og let cremet Pasta Alfredo – en simpel, men smagfuld klassiker, der kræver få ingredienser. Pasta Alfredo består af fettuccine vendt i en cremet ostesauce, der både er mild og fyldig i smagen. Server den med en dejlig frisk, sprød squashsalat.
Ingredienser
Squashsalat
½
Finthakket rødløg
|
|
---|---|
1
Finthakket fed hvidløg
|
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
1 spsk
Æblecidereddike
|
|
1 tsk
Sennep
|
|
1½ tsk
Honning
|
|
½ tsk
Salt
|
1
Squash
|
|
---|---|
100 g
Rucolasalat
|
|
25 g
Grofthakkede saltede mandler
|
Pasta Alfredo
300 g
Frisk pasta
|
|
---|---|
20 g
Smør
|
|
100 g
Fintrevet havarti ost
|
|
½ dl
Finthakket persille
|
|
Friskkværnet peber
|
Sådan gør du
Squashsalat
Pasta Alfredo
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
577 kJ / 138 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,3 g |
Protein: | 4,8 g |
Fedt: | 9,4 g |
Kulhydrat: | 8,7 g |
