9390 kJ / 2244 kcal
482 kJ / 115 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,7 g |
Protein: | 18,5 % | 5,2 g |
Kulhydrat: | 52,3 % | 14,8 g |
Fedt: | 29,2 % | 3,8 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
3 liter
Vand
|
|
---|---|
1 spsk
Groft salt
|
|
400 g
Tørret fuldkornspasta, fx penne
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
---|---|
225 g
Champignoner i halve og kvarte
|
|
2
Rødløg i ringe (ca. 150 g)
|
|
1
Grøn squash i stave (ca. 200 g)
|
|
250 g
Små blommetomater i halve
|
|
1 dl
Blandede, hakkede friske krydderurter, fx citrontimian, persille og basilikum
|
|
1¼ tsk
Groft salt
|
150 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
---|