9839 kJ / 2352 kcal
498 kJ / 119 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,7 g |
Protein: | 18,7 % | 5,5 g |
Kulhydrat: | 50,1 % | 14,7 g |
Fedt: | 31,2 % | 4,2 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
Vand
|
3 liter |
---|---|
Groft salt
|
1 spsk |
Tørret fuldkornspasta, fx penne
|
400 g |
Olivenolie
|
1 spsk |
---|---|
Champignoner i halve og kvarte
|
225 g |
Rødløg i ringe (ca. 150 g)
|
2 |
Grøn squash i stave (ca. 200 g)
|
1 |
Små blommetomater i halve
|
250 g |
Blandede, hakkede friske krydderurter, fx citrontimian, persille og basilikum
|
1 dl |
Groft salt
|
1¼ tsk |
Arla Karolines Køkken® Cheddar og Maasdammer
|
175 g |
---|