Pasta-bix
30 min
•

En dejlig ret som leder tankerne hen på sol, varme og det italienske køkken.
Ingredienser
3 liter
Vand
|
|
---|---|
1 spsk
Groft salt
|
|
400 g
Tørret fuldkornspasta, fx penne
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
---|---|
225 g
Champignoner i halve og kvarte
|
|
2
Rødløg i ringe (ca. 150 g)
|
|
1
Grøn squash i stave (ca. 200 g)
|
|
250 g
Små blommetomater i halve
|
|
1 dl
Blandede, hakkede friske krydderurter, fx citrontimian, persille og basilikum
|
|
1¼ tsk
Groft salt
|
150 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
---|
Sådan gør du
Tip
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9294 kJ / 2221 kcal
Næringsindhold pr. 100g
477 kJ / 114 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,6 g |
Protein: | 18,3 % | 5,1 g |
Kulhydrat: | 52,3 % | 14,7 g |
Fedt: | 29,4 % | 3,8 g |
Relateret video
Sådan koger du pasta
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
