Pasta i ostesauce med salviekrydret grønt
30 min
•
Frisk pasta, grøntsager og salvie i en mild ostesauce. Du kan også smage saucen til med blåskimmelost, hvis du er vild med det. Server retten med fx stegte kyllingefileter.
Ingredienser
Salviekrydret grønt
|
1 spsk
Rapsolie
|
|
|---|---|
|
250 g
Champignoner i halve
|
|
|
1
Grøn squash i tern (ca. 250 g)
|
|
|
2
Rødløg i skiver (ca. 150 g)
|
|
|
2
Finthakkede fed hvidløg
|
|
|
4 dl
Ostesauce
|
|
|
1½ spsk
Grofthakkede salvieblade
|
|
|
2 tsk
Citronskal (usprøjtet)
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
4 liter
Vand
|
|
|---|---|
|
4 tsk
Groft salt
|
|
|
500 g
Frisk pasta, fx tagliatelle
|
Tilbehør
|
400 g
Stegt kyllingefilet
|
|---|
Sådan gør du
Salviekrydret grønt
Tip
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
300 kJ / 72 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 0,8 g |
| Protein: | 5,5 g |
| Fedt: | 2,5 g |
| Kulhydrat: | 6,7 g |