Pasta med basilikum og ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

30 min

Så nem og lækker kan en pastaret med få ingredienser være - voila!

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 500 g cherrytomater
  • 6 dl friske basilikumblade
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 400 g tørret hvid pasta, fx spaghetti
  • 150 g fintrevet parmesanost

Sådan gør du

Sådan gør du

Varm fedtstoffet i en lille gryde. Steg tomaterne ved jævn varme og under omrøring i ca. 2 min. Tilsæt basilikumblade, salt og peber.

Kog imens pastaen efter anvisningen på emballagen. Den skal være mør, men ikke blød. Tag ca. 1 dl pastavand fra, kom det i gryden til tomaterne og smag til. Hæld derefter pastaen til afdrypning i en sigte.

Ved serveringen

Anret pasta og tomatblanding i dybe tallerkener, drys med ost og server straks.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10200 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 55 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: