Pasta med citronkylling og grøntsagsfløde
30 min
•
Citron, kylling og basilikum....en fantastisk kombination. Og så sammen med pasta, flødesauce og grøntsager, så er den hjemme til et nemt og dejligt aftensmåltid.
Ingredienser
|
4 liter
Vand
|
|
|---|---|
|
1½ spsk
Groft salt
|
|
|
300 g
Tørret fuldkornspasta, fx penne
|
|
|
400 g
Broccoli i buketter
|
|
|
300 g
Blomkål i buketter
|
|
|
¼ liter
Madlavningsfløde
|
|
|
2
Store fed hvidløg i skiver
|
|
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
|
1 dl
Hakkede basilikumblade
|
Citronkylling
|
25 g
Smør
|
|
|---|---|
|
400 g
Rensede kyllingeinderfileter
|
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
|
2
Store fed hvidløg i skiver
|
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet 5-peberblanding
|
|
|
1 dl
Hakkede basilikumblade
|
Pynt
|
Friskkværnet 5-peberblanding
|
|
|---|---|
|
Frisk basilikum
|
Sådan gør du
Citronkylling
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
416 kJ / 99 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2,5 g |
| Protein: | 7,7 g |
| Fedt: | 2,7 g |
| Kulhydrat: | 10,9 g |
Relateret video
Hvordan koger man broccoli
Få tips til hvordan du nænsomt koger broccoli med Karolines Køkkenskole.