Pasta med flødeost a la carbonara
20 min
•
&format=webp)
Dejlig cremet pastaret med stegt bacon, flødeost og æggeblomme - næsten som en klassisk pasta carbonara.
Ingredienser
2½ liter
Vand
|
|
---|---|
2½ tsk
Groft salt
|
|
400 g
Tørret spaghetti
|
200 g
Bacon i strimler eller tern
|
|
---|---|
1
Finthakket fed hvidløg
|
|
200 g
Flødeost
|
|
3
Æggeblommer
|
|
½ dl
Bredbladet persille
|
|
4 spsk
Fintrevet parmigiano reggiano
|
|
Friskkværnet peber
|
Sådan gør du
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
856 kJ / 205 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 0,9 g |
Protein: | 7,3 g |
Fedt: | 10,1 g |
Kulhydrat: | 21,1 g |
