Pasta med flødeostesauce

Pasta med flødeostesauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

25 min

Enkel og nem pastaret med en sauce af flødeost serveret med edamamebønner, valnødder og citron.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Ingredienser

Antal portioner

  • 2½ tsk groft salt
  • 2½ liter vand
  • 400 g tørret pasta, fx gnocchi pasta
  • 50 g valnøddekerner
  • 10 g smør
  • 2 finthakkede fed hvidløg
  • 250 g frosne edamamebønner (sojabønner)
  • 200 g Buko® flødeost naturel 25% Flødeost naturel 65+
  • ½ tsk groft salt
  • 200 g babyspinatblade
  • 1 citron (usprøjtet)
  • tørret chiliflage

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Sådan gør du

Sådan gør du

  1. Bring vand og salt i kog og kog pastaen mør uden at være blød.
  2. Rist imens valnødderne i en tør sauterpande. Tag valnødderne af panden og sæt til side.
  3. Smelt smørret og steg hvidløg i ca. 1 min ved jævn varme.
  4. Kom de frosne edamamebønner i panden og steg i yderligere ca. 5 min.
  5. Tag ca. 3 dl kogevand fra pastaen og hæld den til afdrypning i en sigte.
  6. Kom 2 dl kogevand tilbage i gryden sammen med flødeost og salt - og pisk den til en tynd sauce.
  7. Kom pastaen i saucen sammen med spinatblade og vend rundt til bladene er faldet sammen. Tilsæt evt. lidt mere kogevand.
  8. Riv skallen af citronen og pres ca. 1 spsk saft ud af den. Tilsæt citronskal- og saft og smag til.
  9. Hæld pastaen i et fad, kom edamamebønner og valnødder henover. Drys med chiliflager og server straks.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11579 kJ / 2767 kcal
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33 g
  • Protein: 14,3 %
  • Kulhydrat: 49,4 %
  • Fedt: 36,3 %

Print

Andre gode forslag