Pasta med kalkun og tomat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(23 vurderinger)

45 min

Pasta med kalkun og tomat giver en lækker pastaret der er nem og hurtig at tilberede. Glæd dig til at afprøve denne opskrift med magert kalkunbryst, saftige cherrytomater og frisk pasta.

Ingredienser

Antal portioner
  • 25 g smør
  • 3 hakkede zittauerløg
  • 2 små hakkede fed hvidløg
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1½ tsk sukker
  • 1½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 300 g kalkunbryst i strimler
  • 250 g cherrytomater i halve

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg og hvidløg i ca. 1 min. Tilsæt de hakkede tomater, sukker, salt og peber. Kog tomatsaucen ved svag varme og under låg i ca. 10 min. Tag låget af gryden og kog videre i ca. 10 min. Rør af og til. Tilsæt kalkunkødet og kog retten under låg, stadig ved svag varme, i ca. 3 min. Vend cherrytomaterne i og kog i yderligere ca. 1 min. Smag saucen til.

Kog imens pastaen, i en stor gryde, efter anvisningen på emballagen. Bland ost, citronskal og basilikum i en skål.

Ved serveringen

Hæld pastaen til afdrypning i en sigte. Kom pastaen tilbage i gryden sammen med kalkun- og tomatsauce. Vend forsigtigt rundt, så det bliver godt blandet. Hæld pastaretten i en varm skål og server den straks sammen med osteblandingen.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 12390 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,8 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 24 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: