Pasta med krydret pesto

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

45 min

Lækker pesto af hvid ost, mandler og krydderurter giver pastaen smag. Server med grillede peberfrugter og kød.

Ingredienser

Antal portioner

Krydret pesto

  • 2¼ liter vand
  • 2¼ tsk groft salt
  • 300 g tørret pasta, fx spaghetti
  • 2 grønne squash i tynde stave

Pynt

  • friske basilikumblade

Tilbehør

  • 2 grillede søde, røde peberfrugter i halve
  • 500 g grillet kød, fx kyllingefilet

Sådan gør du

Sådan gør du

Krydret pesto

Mos osten groft. Kom mandler, olie, basilikum, mynte, vand og eddike i en lille hurtighakker og hak til blandingen er findelt. Kom den i en skål og vend salt, peber og ost i - gem lidt ost til pynt.

Bring imens vand og salt i kog i en gryde og kog pastaen i ca. 8 min. - pastaen skal være mør, men ikke blød. Vend squashstavene i det sidste ½ min. af kogetiden. Tag ½ dl kogevand fra og hæld derefter pasta og squash til afdrypning i et dørslag. Kom pasta og squash tilbage i gryden og tilsæt pestoen - vend godt rundt og tilsæt evt. kogevandet hvis retten er for tør. Fordel pastaen i varme dybe tallerkener sammen med peberfrugt og kylling. Pynt med ost og basilikum. Server straks.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10600 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,7 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 30 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: