9909 kJ / 2368 kcal
562 kJ / 134 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 28,5 % | 9,4 g |
Kulhydrat: | 39,3 % | 13 g |
Fedt: | 32,2 % | 4,9 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
100 g | |
Smuttede mandler
|
25 g |
Rapsolie
|
2½ spsk |
Frisk basilikum
|
½ liter |
Friske mynteblade
|
½ dl |
Vand
|
2 spsk |
Hvidvinseddike
|
1 spsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Vand
|
3 liter |
---|---|
Groft salt
|
3 tsk |
Tørret pasta, fx spaghetti
|
300 g |
Grønne squash i tynde stave
|
2 |
Friske basilikum
|
---|
Grillede søde, røde peberfrugter i halve
|
2 |
---|---|
Grillet kød, fx kyllingefilet
|
500 g |