Sæt skinkeskiverne i en kold ovn - indstil på 225° - traditionel ovn og bag i ca. 15 min.
Du kan udskifte pestoen med andre slags pesto - købt eller hjemmelavet. Pastasalaten vil også smage herligt med ramsløgspesto, persillepesto eller en rød pesto.
8847 kJ / 2114 kcal
274 kJ / 65 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,6 g |
Protein: | 19 % | 3,1 g |
Kulhydrat: | 48,5 % | 7,8 g |
Fedt: | 32,5 % | 2,4 g |
Pastasalat i en anden forklædning - lækker til både til aftensmad og madpakke.
250 g
Halverede cherrytomater
|
|
---|---|
2
Rødløg i tynde skiver (ca. 150 g)
|
|
1
Slank agurk i små tern (ca. 250 g)
|
|
1 spsk
Hvidvinseddike
|
|
2 liter
Vand
|
|
2 tsk
Groft salt
|
|
300 g
Tørret pasta
|
|
2 spsk
Basilikumpesto
|
50 g
Serrano skinke
|
|
---|---|
2 spsk
Ristede solsikkekerner
|
|
1 dl
Basilikumblade
|
|
150 g
Mozzarellaost i tern
|