Pasta med løg og oksefilet

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Undgå madspild og brug som alternativ til oksefileten andre kødrester i denne pastaret.

Ingredienser

Antal portioner

Pasta

  • 2 liter vand
  • 1 spsk rapsolie
  • 2 tsk groft salt
  • 500 g frisk grøn pasta
  • 3½ spsk rapsolie
  • 200 g mør oksefilet i 5 cm lange tynde strimler
  • 5 rødløg i ½ cm tynde både
  • 450 g blandede svampe i halve, fx champignon og østershatte
  • 1 tsk herbes de Provence
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Pasta

Kog pastaen efter anvisningen på emballagen.

Lad halvdelen af fedtstoffet gyldne i en sauterpande. Steg kødet ved kraftig varme og under omrøring i ca. 1 min. Hæld kød og evt. stegesky i en skål. Lad resten af fedtstoffet gyldne i sauterpanden. Steg først løgene ved kraftig varme i et kort øjeblik. Tilsæt dernæst champignoner og herbes de Provence. Steg blandingen under omrøring i ca. 2 min. Tilsæt østershatte og steg yderligere i ca. 2 min. Kom kød og stegesky ned til grøntsagerne og smag retten til med salt og peber.

Ved serveringen

Hæld den afdryppede pasta i en stor, varm skål. Vend forsigtigt kød og grøntsager ned i pastaen og server straks med ost til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11680 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,9 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 33 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: