Pasta med rejer og grøntsager

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

En hurtig og dejlig pastaret med lækre sprøde grøntsager.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 spsk olivenolie
  • 1 lille grøn squash i halve skiver
  • 225 g grønne asparges i mindre stykker
  • 3 små finthakkede fed hvidløg
  • 400 g optøede frosne rejer
  • 200 g Karolines Køkken® Klassisk Salatost i tern Salatost tern 50+
  • 3 forårsløg i ½ cm ringe
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 3¾ liter vand
  • 3¾ tsk groft salt
  • 500 g frisk hvid pasta, fx tagliolini
  • 2 dl grofthakkede friske basilikumblade

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Varm olien i en sauterpande. Svits squash og asparges i ca. 2 min. Tilsæt hvidløg, rejer og ost. Svits i yderligere ca. 2 min. og vend forårsløg og citronsaft i. Tilsæt salt og peber og smag til.

Bring imens vand tilsat salt i kog i en stor gryde. Tilsæt pastaen og kog den ved svag varme og uden låg i ca. 2 min. - pastaen skal være mør, men ikke blød.

Ved serveringen

Lad pastaen dryppe af i et dørslag. Kom pastaen i en varm skål og vend den sammen med den hakkede basilikum. Server straks sammen med rejer og grøntsager.

Tip

Vend evt. pastaen med halve små cherrytomater.

Sådan klargør du asparges

Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11360 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,5 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 29 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag