Hvidløgsstegt knurhane og cremet spaghetti
                
                    •
                    
            
         
    Lækker skindstegt fisk, som får ekstra sprødhed fra stegt bacon. Serveret sammen med spaghetti i en let flødesauce med spinat.....så er der bare dømt smovsemåltid.
Ingredienser
| 
                                            
                                                    200 g
                                                Lufttørret bacon
                                            
                                     | 
|---|
| 
                                            
                                                    25 g
                                                Smør
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    8
                                                Bananskalotteløg i halve og kvarte (ca. 300 g)
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    300 g
                                                Rensede spinatblade
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    ½ liter
                                                Madlavningsfløde
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1 tsk
                                                Groft salt
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    
                                                Friskkværnet peber
                                            
                                     | 
| 
                                            
                                                    50 g
                                                Smør
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    2 spsk
                                                Friskpresset citronsaft
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    2
                                                Små fed hvidløg i skiver
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    8
                                                Rensede knurhanefileter med skind eller hvilling (ca. 550 g)
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    ½ tsk
                                                Havsalt
                                            
                                     | 
| 
                                            
                                                    4 liter
                                                Vand
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    4 tsk
                                                Groft salt
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    500 g
                                                Frisk pasta, fx spaghetti
                                            
                                     | 
Pynt
| 
                                            
                                                    
                                                Fintstrimlede spinatblade
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    
                                                Fintrevet citronskal (usprøjtet)
                                            
                                     | 
Sådan gør du
Spinatsaucen
Knurhanefileter
Pasta
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
460 kJ / 110 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 0,7 g | 
| Protein: | 6,6 g | 
| Fedt: | 6,7 g | 
| Kulhydrat: | 5,9 g | 
            Relateret video
            Sådan snitter du løg
            
    Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    