Pasta med tomater og kødboller
30 min
•
Lady og Vagabonden elskede det, de fleste børn elsker det (plus de voksne).....spaghetti og kødboller. Her har vi skiftet spaghettien ud med skruer og tilføjet lidt ekstra grøntsager, men det smager stadig lige godt.
Ingredienser
Kødboller
|
400 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
|---|---|
|
1 dl
Finthakket bredbladet persille
|
|
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
|
25 g
Smør
|
|
3 liter
Vand
|
|
|---|---|
|
1 spsk
Groft salt
|
|
|
400 g
Tørret fuldkornsspaghetti, fx skruer
|
|
|
3
Rødløg i tynde både (ca. 200 g)
|
|
400 g
Cherrytomater - gerne forskellige farver
|
|
|---|---|
|
200 g
Salatost i tern
|
|
|
3
Små hakkede fed hvidløg
|
|
|
2 dl
Blade af bredbladet persille
|
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
Sådan gør du
Kødboller
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
509 kJ / 122 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2,2 g |
| Protein: | 7,9 g |
| Fedt: | 4,2 g |
| Kulhydrat: | 12,9 g |
Relateret video
Sådan koger du pasta
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.