Pasta med topping af grillstegte rodfrugter
30 min
•
Dejlig pastaret, hvor både grøntsager og kød ryger i ovnen og bliver grillet - supernemt og med dejlig smag.
Ingredienser
|
2½ liter
Vand
|
|
|---|---|
|
3 tsk
Groft salt
|
|
|
300 g
Tørret fuldkornspasta, fx spiraler
|
|
|
4 dl
Ostesauce
|
|
600 g
Rodfrugter i små tern, fx gulerod, pastinak og rødbede
|
|
|---|---|
|
2 spsk
Hvidvinseddike
|
|
|
300 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
|
2 dl
Grofthakket bredbladet persille
|
|
2
Æbler i tern (ca. 250 g)
|
|---|
Sådan gør du
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
395 kJ / 94 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2,2 g |
| Protein: | 5,5 g |
| Fedt: | 2,4 g |
| Kulhydrat: | 12,5 g |
Relateret video
Sådan koger du pasta
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.