Pasta med tunsauce og kapers

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Let pastaret med en blød og lækker tunsauce.

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 550 g dampede grøntsager, fx broccoli og sukkerærter

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld tunen til afdrypning i en sigte. Rør forsigtigt fraiche, løg, kapers, sennep, salt og peber sammen i en skål. Vend tunen i og stil saucen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Kog pastaen som angivet på emballagen. Hæld pastaen til afdrypning i en sigte og anret den i en varm skål. Server straks med tunsauce, ost og dampede grøntsager.

Hvordan koger man broccoli

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10790 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,5 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 23 %

Print

Kilde: