Pasta med tunsauce og kapers - Opskrifter - Arla

Pasta med tunsauce og kapers

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Let pastaret med en blød og lækker tunsauce.

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 550 g dampede grøntsager, fx broccoli og sukkerærter

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld tunen til afdrypning i en sigte. Rør forsigtigt fraiche, løg, kapers, sennep, salt og peber sammen i en skål. Vend tunen i og stil saucen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Kog pastaen som angivet på emballagen. Hæld pastaen til afdrypning i en sigte og anret den i en varm skål. Server straks med tunsauce, ost og dampede grøntsager.

Hvordan koger man broccoli

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10790 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,5 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 23 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: