Pasta med tunsauce og kapers

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Let pastaret med en blød og lækker tunsauce.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 550 g dampede grøntsager, fx broccoli og sukkerærter

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld tunen til afdrypning i en sigte. Rør forsigtigt fraiche, løg, kapers, sennep, salt og peber sammen i en skål. Vend tunen i og stil saucen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Kog pastaen som angivet på emballagen. Hæld pastaen til afdrypning i en sigte og anret den i en varm skål. Server straks med tunsauce, ost og dampede grøntsager.

Hvordan koger man broccoli

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10790 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,5 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 23 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag