Andepaté med champignon
10 timer
•
Arbejdstid: 1 time
•
Andepaté med champignon er en skøn delikatesse. Andepatéen kan tilberedes i god tid, hvilket gør den til en god ret til gæster. Her er en opskrift, der både er nem at følge - og smager fantastisk. Andepatéen kræver lækkert sprødt brød og lidt surt, og du har en skøn frokost eller forret.
Ingredienser
Andepaté
1½ spsk
Rapsolie
|
|
---|---|
450 g
Rensede, hele champignoner
|
|
1
Andebryst med skind (ca. 300 g)
|
|
500 g
Magert stegeflæsk uden svær
|
|
1
Æg
|
|
1½ dl
Piskefløde
|
|
1 spsk
Hvedemel
|
|
2 tsk
Herbes de Provence
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Tilbehør
2½ liter
Salatblade, fx små rødbedeblade
|
|
---|---|
200 g
Tranebær- eller ribsgelé
|
|
200 g
Cornichoner ( små saltagurker )
|
|
600 g
Ristet landbrød
|
Sådan gør du
Andepaté
Andepatén kan serveres som portionsanrettet forret, hel på frokost-eller buffetbordet - eller som hovedret med fx pommes anna, gratinerede kartofler eller andre ovnkartofler.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
20978 kJ / 5014 kcal
Næringsindhold pr. 100g
765 kJ / 183 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 17,6 % | 7,9 g |
Kulhydrat: | 37,7 % | 17 g |
Fedt: | 44,7 % | 9,3 g |