21323 kJ / 5096 kcal
778 kJ / 186 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 17,4 % | 8 g |
Kulhydrat: | 38,1 % | 17,4 g |
Fedt: | 44,5 % | 9,4 g |
Rapsolie
|
1½ spsk |
---|---|
Rensede, hele champignoner
|
450 g |
Andebryst med skind (ca. 300 g)
|
1 |
Magert stegeflæsk uden svær
|
500 g |
Æg
|
1 |
1½ dl | |
Hvedemel
|
1 spsk |
Herbes de Provence
|
2 tsk |
Groft salt
|
1½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Salatblade, fx små rødbedeblade
|
2½ liter |
---|---|
Tranebærsyltetøj
|
200 g |
Cornichoner ( små saltagurker )
|
200 g |
Ristet landbrød
|
600 g |