Peberfrugter i chilisauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

45 min

Dejlig spicy vegetarret med bønner. Kan også bruges som alternativ til baked beans.

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 3 hakkede rødløg
  • 2 store knuste fed hvidløg
  • 1 dåse blandede bønner i chilisauce
  • 2 dåser hakkede tomater (ca. 400 g)
  • ¼ tsk stødt chili, fx jalapeno
  • ½ tsk sukker
  • 1½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 2 røde peberfrugter i tern
  • 2 grønne peberfrugter i tern

Tilbehør

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad fedtstoffet blive varm i en stor, tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg og hvidløg i ca. ½ min. Tilsæt bønner, tomat, chili, sukker, salt og peber. Kog retten ved svag varme og under låg i ca. ½ time. Tilsæt peberfrugter og kog videre under omrøring i ca. 3 min. Smag til.

Kom peberfrugter i chilisauce i en stor varm skål og server retten sammen med brød og fraiche.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8860 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 35,1 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: