Peberrodssauce til oksebryst og grønt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

45 min

Mangler du den perftekte sauce til oksebryst? Denne opskrift på peperodssauce er simpel og lige til. Prøv den, og imponer venner og familie!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • revet frisk peberrod

Hertil

  • 500 g kogt kød, fx oksebryst eller høne
  • 600 g nye dampede grøntsager, fx gulerødder, asparges og romanescokål

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom fraiche 15 % og cremefraiche 38 % i en tykbundet gryde. Tilsæt peberroden. Varm saucen godt igennem og tilsæt sukker, salt og peber. Smag til og tilsæt evt. piskefløde.

Ved serveringen

Saucen serveres sammen med kød og dampede grøntsager.

Tip

Har du fløde og peberrod tilovers er flødeskum smagt til med friskrevet peberrod, sukker og citronsaft er velegnet til frysning. Kan senere anvendes som tilbehør til sprængt kød, fx fjerkræ eller oksekød med kogte grøntsager, eller kommes i en peberrodssauce.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 12840 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,2 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 7 %
  • Fedt: 79 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag