Peberrodssauce til oksebryst og grønt

Bedømmelse

(2 vurderinger)

45 min

Mangler du den perftekte sauce til oksebryst? Denne opskrift på peperodssauce er simpel og lige til. Prøv den, og imponer venner og familie!

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • revet frisk peberrod

Hertil

  • 500 g kogt kød, fx oksebryst eller høne
  • 600 g nye dampede grøntsager, fx gulerødder, asparges og romanescokål

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom fraiche 15 % og cremefraiche 38 % i en tykbundet gryde. Tilsæt peberroden. Varm saucen godt igennem og tilsæt sukker, salt og peber. Smag til og tilsæt evt. piskefløde.

Ved serveringen

Saucen serveres sammen med kød og dampede grøntsager.

Tip

Har du fløde og peberrod tilovers er flødeskum smagt til med friskrevet peberrod, sukker og citronsaft er velegnet til frysning. Kan senere anvendes som tilbehør til sprængt kød, fx fjerkræ eller oksekød med kogte grøntsager, eller kommes i en peberrodssauce.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 12840 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,2 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 7 %
  • Fedt: 79 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Print

Kilde: