Peberrodssauce til oksebryst og grønt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

45 min

Mangler du den perftekte sauce til oksebryst? Denne opskrift på peperodssauce er simpel og lige til. Prøv den, og imponer venner og familie!

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • revet frisk peberrod

Hertil

  • 500 g kogt kød, fx oksebryst eller høne
  • 600 g nye dampede grøntsager, fx gulerødder, asparges og romanescokål

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom fraiche 15 % og cremefraiche 38 % i en tykbundet gryde. Tilsæt peberroden. Varm saucen godt igennem og tilsæt sukker, salt og peber. Smag til og tilsæt evt. piskefløde.

Ved serveringen

Saucen serveres sammen med kød og dampede grøntsager.

Tip

Har du fløde og peberrod tilovers er flødeskum smagt til med friskrevet peberrod, sukker og citronsaft er velegnet til frysning. Kan senere anvendes som tilbehør til sprængt kød, fx fjerkræ eller oksekød med kogte grøntsager, eller kommes i en peberrodssauce.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 12840 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,2 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 7 %
  • Fedt: 79 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: