Perlebygsalat med blommer og ost
45 min
•
En dejlig og fyldig salat med bid fra perlebyg og mandler. Fuld af smag fra ost, blommer, mandler og krydderier.
Ingredienser
|
3 dl
Æblemost
|
|
|---|---|
|
2 dl
Vand
|
|
|
250 g
Perlebyg - polerede bygkerner (ca. 2¼ dl)
|
|
150 g
Cheddar og/eller gul ost i tern
|
|
|---|---|
|
4
Røde blommer i små tern (ca. 200 g)
|
|
|
2
Grønne peberfrugter i små tern
|
|
|
75 g
Grofthakkede, ristede mandler
|
|
|
1 tsk
Garam masala
|
|
|
2 tsk
Meget finthakket frisk rosmarin
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Perlebyg kan fås med forskellige kogetider afhængig af hvor forarbejdede de er - tjek derfor altid kogetiden på emballagen.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
580 kJ / 139 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 3,1 g |
| Protein: | 5,3 g |
| Fedt: | 5,8 g |
| Kulhydrat: | 16,2 g |