Pistaciekager med ingefærfrosting

Pistaciekager med ingefærfrosting

En kage der ikke skal bages, men fryses! Super nem og lækker kage, du skærer i mindre stykker før servering. Perfekt til en god kop kaffe.
https://www.arla.dk/opskrifter/pistaciekager-med-ingefarfrosting/

Sådan gør du

  • Kom pistacienødderne i en tør pande. Rist dem ved kraftig varme og under omrøring i 8-10 min. Hak dem groft.
Bund
  • Bland 75 g af pistacienødderne sammen med smør, kiks og de øvrige ingredienser. Pres dejen ud i en bagepapirsbeklædt form (ca. 18 x 30 cm). Sæt den i fryseren i ca. ½ time - til den har sat sig.
Ingefærfrosting
  • Pisk flormelis, smør, sirup, kvark, citronsaft og ingefær luftig og cremet. Smør frostingen på den kolde bund og drys med resten af pistacienødderne. Sæt kagen i fryseren i ca. ½ time - til frostingen har sat sig. Skær kagen ud i små stykker og server.
Energiindhold for hele retten:

21763 kJ / 5201 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1849 kJ / 442 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 2,4 g
Protein: 4,7 % 5,1 g
Kulhydrat: 37,1 % 40,4 g
Fedt: 58,2 % 29,1 g
Relateret video
Sådan skræller du nemt ingefær med en ske.

Ingredienser

125 g Usaltede pistacienødder
Bund
125 g Smør - smeltet
250 g Knuste digestive kiks
60 g Kokosmel (ca. 2 dl)
50 g Finthakket kandiseret ingefær
1 tsk Stødt ingefær
1½ dl Kondenseret mælk
Ingefærfrosting
225 g Flormelis (ca. 4½ dl)
100 g Blødt smør
2 spsk Lys sirup
2 spsk Kvark
1 spsk Friskpresset citronsaft
1 tsk Fintrevet frisk ingefær