Poke Bowl med laksemousse og hytteost
45 min
•
&format=webp)
Bowl med krydret laksemousse, avocado, spidskål og edamamebønner. En ret som kan være med til at minimere madspild, da man kan variere fyldet i bowlen alt efter, hvad køleskabet byder på.
Ingredienser
Laksemousse
100 g
Røget laks
|
|
---|---|
100 g
Hytteost
|
|
½ bundt
Fintsnittede forårsløg (ca. 50 g)
|
|
2 tsk
Friskpresset limesaft
|
|
½ tsk
Sojasauce
|
4 dl
Kogte, kolde brune ris, parboiled (ca. 1½ dl rå ris)
|
---|
175 g
Fintstrimlet lilla spidskål
|
|
---|---|
1
Avocado i skiver (ca. 125 g)
|
|
100 g
Hytteost
|
|
75 g
Edamamebønner
|
|
1
Limefrugt i mindre stykker
|
|
1
Renset rød chilipeber i tynde ringe
|
Pynt
Sorte sesamfrø
|
|
---|---|
Mynteblade
|
Sådan gør du
Laksemousse
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
535 kJ / 128 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,9 g |
Protein: | 7,7 g |
Fedt: | 5 g |
Kulhydrat: | 12,9 g |
Relateret video
Sådan skærer du en avocado
Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.
