Proteinpandekager
Her får du opskriften på nemme og lækre proteinpandekager, som smager helt fantastisk. Små, tykke og super lækre. Denne opskrift på proteinpandekager indeholder blandt andet havregryn, æg og skyr - og så er de lynhurtige at lave. Et skønt alternativ til almindelige pandekager - og de kan serveres til både morgenmad, mellemmåltid og som dessert. Pak dem i madpakken sammen med frisk frugt - eller spis dem med skyr, friske bær og honning, når den står på pandekager til dessert.
Ingredienser
|
75 g
Grovvalsede havregryn
|
|
|---|---|
|
3
Æg
|
|
|
2 dl
Skyr naturel
|
|
|
2
Bananer
|
|
|
1 tsk
Bagepulver
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
25 g
Smør
|
|---|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Hvis du godt kan lide rustikke pandekager, så lad være med at blende dejen. Prøv også at bage mange bittesmå pandekager - det tager selvfølgelig længere tid, men de er både sjove at lave og at spise, fx med mælk.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
599 kJ / 143 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,7 g |
| Protein: | 7,8 g |
| Fedt: | 5,8 g |
| Kulhydrat: | 14,8 g |