Provencalsk ostebrød
30 min

Provencalsk ostebrød

God og cremet ostefyld til dit yndlingsbrød. Perfekt som snack.
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Provencalsk ostebrød

God og cremet ostefyld til dit yndlingsbrød. Perfekt som snack.

Opskriften gælder for 5 personer

  • 4 dl groft reven Riberhus® ML 16 (30+)
  • 2 dl Cheasy® fraiche 5%
  • ½ dl hakkede valnøddekerner
  • 1 spsk flydende honning
  • 5 skiver groft brød

Pynt

  • 10 halve valnøddekerner

Fremgangsmåde:

Vend ost, fraiche, valnødder og honning sammen. Rist brødskiverne og del dem i halve. Fordel osteblandingen på det ristede brød og pynt med valnøddekerner.

Tip

Osten kan erstattes af en anden revet gul ost, fx pasta- og gratineringsost.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 6780 kJ
  • Energifordeling:
  • Fedt: 47 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Protein: 22 %
  • Fiber: 10,4 g
Print