Provencalsk ostebrød

Bedømmelse

(1 vurderinger)

30 min

God og cremet ostefyld til dit yndlingsbrød. Perfekt som snack.

Ingredienser

Opskriften gælder for 5 personer

  • 4 dl groft reven Riberhus® ML 16 (30+)
  • 2 dl Cheasy® fraiche 5% Fraiche 5%
  • ½ dl hakkede valnøddekerner
  • 1 spsk flydende honning
  • 5 skiver groft brød

Pynt

  • 10 halve valnøddekerner

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend ost, fraiche, valnødder og honning sammen. Rist brødskiverne og del dem i halve. Fordel osteblandingen på det ristede brød og pynt med valnøddekerner.

Tip

Osten kan erstattes af en anden revet gul ost, fx pasta- og gratineringsost.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6780 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,4 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 47 %

Print

Kilde: