Ristet brød med krydrede kantareller
30 min
•
En lækker og velsmagende forret med sommerens guld - danske kantareller.
Ingredienser
25 g
Smør
|
|
---|---|
200 g
Rensede kantareller
|
|
100 g
Salatost i tern
|
|
1 dl
Fintklippet purløg
|
|
2 spsk
Grofthakkede tørrede tranebær
|
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
4 skiver
Ristet franskbrød (ca. 150 g)
|
|
---|---|
1 tsk
Flagesalt
|
Pynt
Strå af purløg
|
---|
Sådan gør du
I stedet for kantareller kan du bruge små hele eller halve champignon.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
3563 kJ / 852 kcal
Næringsindhold pr. 100g
687 kJ / 164 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,9 g |
Protein: | 15,6 % | 6,3 g |
Kulhydrat: | 35 % | 14,1 g |
Fedt: | 49,4 % | 9,2 g |