Ristet brød med krydrede kantareller

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

30 min

En lækker og velsmagende forret med sommerens guld - danske kantareller.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 skiver ristet franskbrød (ca. 150 g)
  • 1 tsk flagesalt

Pynt

  • strå af purløg

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret blive gyldent i en pande. Steg kantarellerne ved kraftig varme og under omrøring i ca. 2 min. Tag panden af varmen og vend salatost, purløg, tranebær og citronskal sammen med kantarellerne.

Fordel kantarelblandingen på de ristede brødskiver og drys med salt.

Pynt med purløg og server straks.

Tip

I stedet for kantareller kan du bruge små hele eller halve champignon.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3850 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 45 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag