Ristet brød med krydrede kantareller
30 min

Ristet brød med krydrede kantareller

En lækker og velsmagende forret med sommerens guld - danske kantareller.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Ristet brød med krydrede kantareller

En lækker og velsmagende forret med sommerens guld - danske kantareller.

Antal portioner
  • 4 skiver ristet franskbrød (ca. 150 g)
  • 1 tsk flagesalt

Pynt

  • strå af purløg

Fremgangsmåde:

Lad smørret blive gyldent i en pande. Steg kantarellerne ved kraftig varme og under omrøring i ca. 2 min. Tag panden af varmen og vend salatost, purløg, tranebær og citronskal sammen med kantarellerne.

Fordel kantarelblandingen på de ristede brødskiver og drys med salt.

Pynt med purløg og server straks.

Tip

I stedet for kantareller kan du bruge små hele eller halve champignon.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 3850 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 45 %
Print