Ristet brød med krydrede kantareller

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

En lækker og velsmagende forret med sommerens guld - danske kantareller.

Ingredienser

Antal portioner
  • 4 skiver ristet franskbrød (ca. 150 g)
  • 1 tsk flagesalt

Pynt

  • strå af purløg

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret blive gyldent i en pande. Steg kantarellerne ved kraftig varme og under omrøring i ca. 2 min. Tag panden af varmen og vend salatost, purløg, tranebær og citronskal sammen med kantarellerne.

Fordel kantarelblandingen på de ristede brødskiver og drys med salt.

Pynt med purløg og server straks.

Tip

I stedet for kantareller kan du bruge små hele eller halve champignon.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3850 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 45 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: