Ristet brød med krydrede kantareller

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

30 min

En lækker og velsmagende forret med sommerens guld - danske kantareller.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 skiver ristet franskbrød (ca. 150 g)
  • 1 tsk flagesalt

Pynt

  • strå af purløg

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret blive gyldent i en pande. Steg kantarellerne ved kraftig varme og under omrøring i ca. 2 min. Tag panden af varmen og vend salatost, purløg, tranebær og citronskal sammen med kantarellerne.

Fordel kantarelblandingen på de ristede brødskiver og drys med salt.

Pynt med purløg og server straks.

Tip

I stedet for kantareller kan du bruge små hele eller halve champignon.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3850 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 45 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag