Ristet brød med krydrede kantareller

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

En lækker og velsmagende forret med sommerens guld - danske kantareller.

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 skiver ristet franskbrød (ca. 150 g)
  • 1 tsk flagesalt

Pynt

  • strå af purløg

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret blive gyldent i en pande. Steg kantarellerne ved kraftig varme og under omrøring i ca. 2 min. Tag panden af varmen og vend salatost, purløg, tranebær og citronskal sammen med kantarellerne.

Fordel kantarelblandingen på de ristede brødskiver og drys med salt.

Pynt med purløg og server straks.

Tip

I stedet for kantareller kan du bruge små hele eller halve champignon.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3850 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 45 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: