Ristet brød med krydrede kantareller
30 min
•
&format=webp)
En lækker og velsmagende forret med sommerens guld - danske kantareller.
Ingredienser
25 g
Smør
|
|
---|---|
200 g
Rensede kantareller
|
|
100 g
Salatost i tern
|
|
1 dl
Fintklippet purløg
|
|
2 spsk
Grofthakkede tørrede tranebær
|
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
4 skiver
Ristet franskbrød (ca. 150 g)
|
|
---|---|
1 tsk
Flagesalt
|
Pynt
Strå af purløg
|
---|
Sådan gør du
I stedet for kantareller kan du bruge små hele eller halve champignon.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
2376 kJ / 568 kcal
Næringsindhold pr. 100g
458 kJ / 109 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,8 g |
Protein: | 11,3 % | 3 g |
Kulhydrat: | 49,3 % | 13,3 g |
Fedt: | 39,4 % | 4,9 g |
