Ristet brød med krydrede kantareller

Ristet brød med krydrede kantareller

30 min
En lækker og velsmagende forret med sommerens guld - danske kantareller.

Sådan gør du

  • Lad smørret blive gyldent i en pande. Steg kantarellerne ved kraftig varme og under omrøring i ca. 2 min. Tag panden af varmen og vend salatost, purløg, tranebær og citronskal sammen med kantarellerne.
  • Fordel kantarelblandingen på de ristede brødskiver og drys med salt.
  • Pynt med purløg og server straks.
Tip

I stedet for kantareller kan du bruge små hele eller halve champignon.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

3563 kJ / 852 kcal

Næringsindhold pr. 100g

687 kJ / 164 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,9 g
Protein: 15,6 % 6,3 g
Kulhydrat: 35 % 14,1 g
Fedt: 49,4 % 9,2 g

Ingredienser

Smør
25 g
Rensede kantareller
200 g
Salatost i tern
100 g
Fintklippet purløg
1 dl
Grofthakkede tørrede tranebær
2 spsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
2 tsk
Ristet franskbrød (ca. 150 g)
4 skiver
Flagesalt
1 tsk
Pynt
Strå af purløg