Ristet brød med krydrede kantareller

Ristet brød med krydrede kantareller

30 min
En lækker og velsmagende forret med sommerens guld - danske kantareller.
https://www.arla.dk/opskrifter/ristet-brod-med-krydrede-kantareller/

Sådan gør du

  • Lad smørret blive gyldent i en pande. Steg kantarellerne ved kraftig varme og under omrøring i ca. 2 min. Tag panden af varmen og vend salatost, purløg, tranebær og citronskal sammen med kantarellerne.
  • Fordel kantarelblandingen på de ristede brødskiver og drys med salt.
  • Pynt med purløg og server straks.

I stedet for kantareller kan du bruge små hele eller halve champignon.

Energiindhold for hele retten:

3563 kJ / 852 kcal

Næringsindhold pr. 100g

687 kJ / 164 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 2,9 g
Protein: 15,6 % 6,3 g
Kulhydrat: 35 % 14,1 g
Fedt: 49,4 % 9,2 g

Ingredienser

25 g Smør
200 g Rensede kantareller
100 g Salatost i tern
1 dl Fintklippet purløg
2 spsk Grofthakkede tørrede tranebær
2 tsk Fintrevet citronskal (usprøjtet)
4 skiver Ristet franskbrød (ca. 150 g)
1 tsk Flagesalt
Pynt
Strå af purløg